29 maart 2023

Bloemen meisje

“HET BLOEMENMEISJE IS NU EEN ENGEL IN DE HEMEL”

VANDAAG BEZOEKEN DE MOEDER, ZUS EN VRIENDEN VAN EEN JONG MEISJE, GENAAMD KYRIAKI EVANGELOU, DIE HAAR KOSTBARE LEVEN VERLOOR OP 14 MAART 2023 OP DE JONGE LEEFTIJD VAN 26 JAAR, TIJDENS EEN DODELIJK VERKEERSONGEVAL, ONZE OPVANG TER ERE VAN HAAR.

ZIJ KWAMEN HUN LIEFDE EN TIJD VERSPREIDEN DIE ZIJ ZOU HEBBEN AANGEBODEN, EN DONEERDEN VOEDSEL, RIJST EN SCHOONMAAKSPULLEN VOOR ONZE HONDEN. IN HUN PIJN VONDEN ZIJ DE MOED OM HUN DAG TE WIJDEN DOOR ZICHZELF AAN ONZE ENGELEN AAN TE BIEDEN, ZOALS KYRIAKI ZOU HEBBEN GEDAAN. WIJ VOELEN ONS ZEER VEREERD EN WILLEN HUN HEEL HARTELIJK BEDANKEN.

KYRIAKI WAS EEN TOEGEWIJD DIERENLIEFHEBBER, DIE EEN ACTIEVE ROL SPEELDE OM HAAR TIJD EN LIEFDE TE BIEDEN AAN DIEREN IN NOOD. ZIJ WAS EEN ACTIEVE REDDER VAN ZWERVERS, EEN ENGEL OP AARDE DIE EEN HEEL LEVEN VOOR HAAR HAD OM HAAR LEVEN TE LEVEN EN HAAR TIJD EN LIEFDE ONZELFZUCHTIG AAN TE BIEDEN, MAAR HET LIJKT DAT GOD ANDERE PLANNEN HEEFT, EN BESLOTEN HEEFT HAAR VAN HAAR GELIEFDEN TE NEMEN, ZODAT ZIJ AAN ZIJN ZIJDE KON ZIJN.

KYRIAKI, EEN ENGEL OP AARDE VOOR VEEL ZWERFHONDEN, ZAL NU DE BESCHERMENDE ENGEL ZIJN VOOR DEGENEN DIE WIJ VERLOREN…

HET BLOEMENMEISJE, ZOALS WIJ HAAR ALLEMAAL NOEMDEN, ZAL ERG GEMIST WORDEN MAAR NOOIT VERGETEN.

Steun Hope for Homeless