Ontmoet 6 Puppy’s

Over 6 Puppy’s

6 Puppy’s's verhaal

Zien jullie onze foto’s, nou wij willen er graag wat bij vertellen.

Wij zijn nu zo blij, maar de tijd voor 11 november, was geen pretje. Wij zijn op 19 oktober 2023 geboren en meteen kregen wij door dat wij daar niet konden én mochten blijven.

 

Er werd dus niet echt goed voor ons gezorgd. Onze mama deed haar best maar dat is natuurlijk niet genoeg om buiten te kunnen overleven met 7 pasgeboren puppy’s. Eén van ons heeft het helaas niet gered.

Meerdere keren is er, via social media, om hulp gevraagd, veel likes en medeleven kregen wij op FB maar geen echte oplossing.

Tot gisteren, 11 november. Wij zijn opgehaald van onze plek en bij Hope for Homeless hebben zij alles gedaan om ons een plekje te geven. Andere honden zij bij elkaar gezet zodat wij ook een eigen ruimte kregen, warm en met eten en schoon water.

Maar nu moeten wij onderzocht worden, vaccinaties krijgen en opgroeien. Daar is veel liefde, aandacht en ook geld voor nodig.

Willen jullie ons ontwikkelingen volgen, steunen, warmte en liefde sturen en misschien kunnen jullie ook wat geld missen om onze toekomst te garanderen. En zodra het mag, zouden wij héél graag een eigen huisje krijgen bij een familie waar wij dan samen heel veel kunnen knuffelen, maar ook leren.

Dat is waar wij zo op hopen.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless