Ontmoet Agapi

Over Agapi

Agapi's verhaal

Hallo, zij hebben mij in de opvang van Hope for Homeless de naam Agapi gegeven.
Waarom? Nou “agapi” in het Grieks betekent “liefde”, en vanaf het eerste moment dat zij mij zagen was er liefde!
Mijn leven wás niet vol liefde, ik was “gered” van een onzeker bestaan maar kwam in de verkeerde handen. Ik werd in een privé-opvang gezet, die samenwerkt met de gemeente, en deze plek noemen ze in Cyprus ook wel “DE HEL VAN KORNOS”, het is wel een opvang alleen dan zonder verzorging, geen medische zorg, geen of veel te weinig eten en al helemaal geen liefde.
Een aantal vrijwilligers hebben mij, en nog 3 andere honden, uit deze hel gered, ik ben gered van de dood, ik ben onderzocht door de dierenarts en ben behandeld en nu ben ik in de opvang van Hope for Homeless.
Vanaf het eerste moment van mijn redding was ik opgelucht en straalde vertrouwen uit, en iedereen zei gelijk “Agapi mou”, mijn liefde. Ik ben ook een lieverd, al zeg ik het zelf. Ik speel heel graag met andere honden, maar ook met de verzorgers en de kinderen vind ik het heel fijn. Het is vaak liefde op het eerste gezicht.
Maar nu zoek ik de grote liefde, de liefde van een adoptant. Een adoptant die mij de ellende laat vergeten, eentje die verliefd wordt op mij, eentje waar ik mijn liefde en dankbaarheid aan kan geven.
Mag ik jou mijn liefde geven, laat ik jouw hart overlopen? Bel dan snel.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless