Ontmoet Angel

Over Angel

Angel's verhaal

VIRTUELE ADOPTIE OUDER:

1-5) Marc Makkinga

2-5)

3-5)

4-5)

5-5)

Onze Angel is in de opvang!!!!!

13-02-2023

Ik kwam vandaag om onze Angel te zien. Zijn toestand is stabiel. Zoals u weet heeft hij door Leishmania een nierziekte en bloedarmoede, maar wij zullen ons uiterste best voor hem doen. Doktoren doen uitstekend werk en zij houden allemaal heel veel van hem. Hoe kun je niet van deze lieve jongen houden???? Wanneer alles goed gaat, komt hij aan het einde van deze week naar de opvang en zetten we zijn behandelingen daar voort.

06-02-2023

Bid alsjeblieft voor Angel 🙏🙏 Ik ging naar Animal Care om te praten met dierenarts Giorgos die verantwoordelijk is voor hem en ook om Angel te zien. Hij heeft Leishmania en ik maak me veel zorgen. Ik hoop dat zijn nieren in orde zijn, want deze ziekte beschadigt alles en als de nieren beschadigd zijn, zal het heel moeilijk zijn om te herstellen, maar we hebben met de dokter gesproken en gezegd dat wij er alles aan zullen doen om hem te genezen. Wij wachten nu op zijn tests en zij hebben hem aan de medicijnen.

04-02-2023

De lieverd, wij noemden hem Angel, zat in de dierenzorgkliniek. Hij zal worden opgenomen en er zal een analyse worden gedaan. De vroegste tekens wijzen op Leishmania. De dokter neemt maandag weer contact met ons op om ons de resultaten te vertellen en met welke behandelingen wij verder moeten gaan. Wij vragen nederig om uw financiële steun om Angelos alles te geven wat hij nodig heeft 🙏❤️🐶 Wij houden jullie op de hoogte en bedanken jullie nogmaals voor jullie steun.

04-02-2023

Hij moet naar een dierenarts SOS SOS GEVONDEN IN EEN MISERABELE STAAT!!!


 
 

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless