Ontmoet Aris

Geadopteerd

Over Aris

Aris's verhaal

Hoi ik ben Aris,

Heb je onze foto’s gezien, nou ik wil er graag wat bij vertellen. Ik ben nu zo blij, maar de tijd voor 11 november, was geen pretje. Ik ben op 19 oktober 2023 geboren samen met mijn broertjes en zusjes. Gelijk kreeg ik door dat we daar niet konden en mochten blijven. Er werd dus niet echt goed voor ons gezorgd. Mama deed zo haar best maar dat is natuurlijk niet genoeg om buiten te kunnen overleven. Helaas heeft een van ons het niet gered. Meerdere keren is er om hulp gevraagd via social media, veel likes en medeleven kregen wij op FB maar geen echte oplossing. Tot die dag, 11 november, wij zijn opgehaald van de plek en opgenomen in de opvang van Hope for Homeless. Zij hebben alles gedaan om ons een plekje te geven. Andere honden zijn bij elkaar gezet zodat wij ook een ruimte kregen.
Warm met eten en schoon water. Mijn mama kon doen wat zij moest doen, zorgen dat wij allemaal gezond en groot werden. Nu ben ik onderzocht en mijn eerste vaccinatie heb ik gekregen. Ik eet nu lekker met de pot mee en speel en slaap heerlijk met mijn broertjes en zusjes. In de opvang zorgen ze dat ik opgroei zodat ik klaar ben om zo snel mogelijk op mijn eigen beentjes verder te gaan.
Ik wil mij graag ontwikkelen, meer leren maar dan van een eigen baasje bij een familie die mij net zoveel liefde geeft als mijn mama. Een familie die met mij speelt, knuffelt en waar ik in alle rust kan slapen en genieten. Oh ja, ook voor mijn mama zoeken zij een mooi plekje dus daar hoef ik mij niet ongerust over te maken.

Wil jij mij dat geven, liefde, aandacht, knuffels, warmte, met mij spelen en laten leren. Graag bellen. Hoe eerder ik kan komen hoe sneller ik alles leer.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless