Ontmoet Arkas

Over Arkas

Arkas's verhaal

Wat heeft ze veel geduld met ons gehad, meer dan een maand kwam ze door weer en wind ons eten geven en aandacht geven. Ze bleef komen en uiteindelijk zijn we haar gaan vertrouwen. Was het de honger, was het haar lieve stem, was het omdat ze elke dag weer kwam? Al een hele tijd verbleven we in het veld niet ver van de opvang van Hope for Homeless. Ze heet Nandia en ze heeft het voor elkaar gekregen om ons zover te krijgen met haar mee te gaan naar haar opvang Hope for Homeless.

Ik, Arkas en mijn maatjes een mooie Herder en een mooie kruising. Ik weet werkelijk niet welk ras erin hem zit. Belangrijk het zijn mijn maatjes. En nu, we zijn heel warm opgevangen in de opvang. Ik ben onderzocht door de dierenarts, alle tests heb ik doorstaan en alles is bekeken. Nu moet ik trainen met de vrijwilligers. Ze werken met aan de lijn lopen, geven aandacht en knuffels en laten mij spelen met meerdere honden die hier verblijven. Ik ben nog wel een beetje op afstand, een beetje rustig bekijk ik het allemaal, maar ik weet wel dat de mand hier warm is en het eten goed. Wat nu nog mooi zou zijn is dat ik een eigen mand krijg en een eigen baas. Want hier moeten ze alle aandacht verdelen en dat is goed maar ik wil eigenlijk toch wel meer.

Dus als jij tijd hebt om mij alle aandacht te geven, jij mij wel een leuke, mooie vent vindt en denkt, dat wordt mijn vriend voor het leven. Ik ga met hem werken en zorgen dat het leven voor deze jongen mooi wordt. Wil jij dan contact opnemen?

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless