Ontmoet Athena

Over Athena

Athena's verhaal

Hallo,

ze noemen mij Athena en samen met mijn moeder, en 2 broers hebben wij 4 mannen flink aan het werk gezet. Iemand had de opvang Hope for Homeless gewaarschuwd dat wij waren gezien in Mitsero. Zoekend naar eten.

4 Grote mannen zagen wij aankomen, Mario’s, Nicolas, Michalis en Giorgos. Zij kwamen met een grote bus en kooien, maaar zij spraken vriendelijk en nieuwsgierig als wij zijn lieten wij ons overtuigen om dichterbij te komen. Zo dichtbij dat één van mijn broers en ik zomaar ineens in een van de kooien zaten. Mijn moeder en andere broer waren iets minder nieuwsgierig en kwamen niet zo dichtbij, maar uiteindelijk zijn wij met zijn allen gevangen en waren we onderweg naar een beter leven.

Gelijk toen wij bij de opvang van Hope for Homeless aankwamen wisten wij dat. Ze stonden klaar voor ons met eten en drinken, wij kregen een bed en mochten rennen en spelen met elkaar. Wel werden wij even gecheckt of wij gezond en schoon waren. Wij moesten even stil zitten zodat er foto’s gemaakt konden worden. Dus ik heb mooi naar camera gekeken. En nu is het wachten tot iemand die mooie foto’s van mij ziet en verliefd op mij wordt. Zeg nou zelf met mijn witte velletje en mijn roze neusje is dat toch niet zo moeilijk. Dus wanneer jouw hart overloopt van liefde en jij hebt een plekje in jouw huis voor een mand. Wil jij dan bellen. Ik ben Athena en wacht geduldig op jou.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless