Ontmoet Beauty

Over Beauty

Beauty's verhaal

Hallo, ik ben Beauty en al zeg ik het zelf, ik ben inderdaad een Beauty.

Daarom kan ik niet geloven wat mij is overkomen. Als jij naar mij kijkt, word jij verliefd, wil jij bij mij zijn of mij in ieder geval aandacht geven en misschien knuffelen.

 

Helaas was dat niet het geval. Ik werd achtergelaten, ronddwalend in een dorp op Cyprus,

Alleen, zonder vrienden, net 5 maanden oud en in mijn eentje moest ik buiten op straat zien te overleven.

Dat ik er nog steeds zo lief uitzie is iets bijzonders. Gelukkig is er altijd wel iemand met een goed hart, die anderen waarschuwt of zelf actie onderneemt. En ik had geluk.

Ik kwam naar de opvang van Hope for Homeless. Een drukbezochte bedoeling daar, het is een opvang met meerdere honden en die allemaal verzorgd worden, naar de dierenarts gaan en voer krijgen. Niet schooien om eten, maar je krijgt het daar. Ik wist niet wat mij overkwam. Ik zit hier dus heel goed.

Maar nee, ik moet daar zo snel mogelijk weg. Maar ik kan pas weg wanneer zij een hele goede adoptant hebben gevonden. Iemand die mij niet wegdoet wanneer zij mij niet meer mogen, die mij ook liefde geeft wanneer ik iets verkeerd doe. Eentje die mij leert hoe het is om in een huis te wonen. Dat ik een pup mag zijn, mijn eigen mandje heb, eten, liefde en aandacht krijg.

Die mij leert samen wandelen, avonturen beleven en af ​​en toe een lekker dutje doen.

 

Wanneer jij denkt dat ik jouw schoonheid ben, wanneer jij denkt dat ik die enorme schat ben en die voor mij wil zorgen, bel of mail dan voor mij, ik ben er klaar voor.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless