Ontmoet Bowie (AL IN NEDERLAND)

Geadopteerd

Over Bowie (AL IN NEDERLAND)

Bowie (AL IN NEDERLAND)'s verhaal

Ik weet het, ik weet het nu zeker, het gaat goed komen want ik geloof echt dat al het goede in drieën komt. Nu gaat het lukken zeker weten. Ik ga die familie vinden, die lieve baas met geduld om mij te begrijpen en te leren dat ik mag vertrouwen. Ik weet het, ik wil het zo zo graag.

Wie is ik? Ik ben Bowie en ik woon sinds mei 2023 in Nederland.
Ik werd bij een lieve dame geplaatst maar dat ging niet zo goed toen ik iets te veel aan het puberen ging en groter en sterker werd met veel energie. Ze deed haar best, ik deed mijn best maar ook af en toe wat dom en dat maakte het te moeilijk.

Er werd een nieuw baasje gevonden, ik ging wonen in Limburg, deze dame was veel alleen en zorgde voor mij, maar helaas ging het niet zo goed als gehoopt en verwacht. De buren klaagde over mij, ik mocht niets meer en toen werd ik gewoon via Marktplaats weggedaan.
Dat was niet het ergste, ik werd weggedaan alsof ik een ding was, geen lieve hond die gewoon om aandacht vroeg. Maar het gebeurde en toen na 2 weken liep ik alleen op straat en werd ik opgepakt door de dierenbescherming.
Ze vonden de eigenaren maar die haalde mij niet op, maar gelukkig hadden ze ook contact met Hope for Homeless en die hebben gezorgd dat ik nu veilig op een mooi plek zit.

Weer veilig want daar was ik eerder, maar dan in Cyprus bij Hope for Homeless. In Cyprus had ik al een engeltje op mijn rug. Het kan niet anders. Ik werd gewoon in het donker gedumpt, 200 meter van de opvang. Aan een drukke weg en ik ben zwart, zo ook mijn zus en broer. Hoe verkeerd had het met ons kunnen aflopen.
Ik was gezond, knap en niet vervelend, gewoon een pup van 4 maanden. Waarom worden we dan gewoon gedumpt als afval en dan nog wel 200 meter van een opvang.
Had dan even doorgereden of ons netjes afgezet, maar nee, gewoon hop de straat op en zoek het maar uit.
Iedereen die dit leest begrijpt dat ik een dejavu beleefde, maar dan in Nederland op straat.

Maar nu, iedereen zegt dat ik gewoon een geweldige hond ben, maar met wat pech tot nu toe. Ik ben aanhankelijk, gek op knuffelen, blijf graag aan de zijde van mijn baasje, luister best goed naar mijn naam, loop zelfs als puber mannetje goed aan de lijn, snuffel graag en veel. Er zit dus wel een beetje jachtinstinct in mij. Ben niet bang voor water, laat mij corrigeren en ben sociaal naar mensen en andere honden.
Ik vind het niet zo heel leuk om alleen gelaten te worden, ik wil dan wel wat janken en blaffen, maar dat houdt ook op. Ik weet dat er altijd weer iemand terugkomt.

Dus nu wil ik die perfecte baas, die mij nog beter leert om te vertrouwen dat mensen mij liefde geven. Gewoon door zelfstandig te zijn, soms alleen, maar meestal samen. Dat ik de aandacht krijg om dat te begrijpen maar dat het baasje daar ook een beetje geduld mee heeft.

Maar weet je wat nog beter is, kom gewoon even kennis met mij maken, ik weet zeker dat ik jou ga verleiden en een lekker knuffel geef.
Bel gewoon even maak een afspraak en ik zit keurig klaar.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless