Ontmoet Easter (Esther)

Over Easter (Esther)

Easter (Esther)'s verhaal

VIRTUELE ADOPTIE OUDERS: 

1-3) Familie Schutte

2-3)

3-3)

 

10 mei 16:35

❤️Esther is terug bij ons❤️

9 mei 20:45

Wij weten niet wat er allemaal nog meer met onze Esther zal gebeuren, wij werden verwacht om haar op te halen bij de dierenarts vandaag, maar haar dokter belde ons en vertelde ons dat zij een oogoperatie nodig heeft omdat er, sinds vandaag, een hyperplasie op haar bovenste ooglid zit. De operatie zal morgen plaatsvinden en wij hopen dat hij succesvol zal zijn. WIJ willen, uit het diepst van ons hart, onze vriendin Joanna bedanken voor het betalen van deze operatie.

Dankjewel Joanna voor de donatie van € 120.

Wij houden jullie op de hoogte. ALSJEBLIEFT LIEVE VRIENDEN BID VOOR HAAR 🙏

26 april 21:03

Esther is weer bij ons terug. Mastectomie gedaan in 3e, 4e  en 5e paar tepels, 2 bulten verwijderd tussen 1e en 2e en 2 bulten op de linkerschouder. Zij slikt nu antibiotica en zal worden gecontroleerd door haar dokter George Evangelou.

Wij danken uit de grond van ons hart aan iedereen die financieel heeft geholpen ❤️🙏 🙏 ❤️

18 April 20:48

UPDATE VAN ONZE ESTHER

Haar dokter heeft ons vanmiddag meegenomen, de heer Giorgos Evangelou van Animal Care.

Haar testen zijn goed en hij vertelde ons dat hij haar deze week ter observatie zal houden en volgende week met Gods hulp zal ze geopereerd worden. Het wordt een zeer zware operatie zoals ze ons had verteld aangezien haar 4e en 5e paar borsten verwijderd moeten worden en ze gesteriliseerd zal moeten worden.

Morgen vertelt hij ons hoeveel het gaat kosten.

Bid alstublieft voor haar dat het goed gaat.

18 april

“SOS” WIE KAN HELPEN!!!!

IK BEN NET WEER TERUG OMDAT ESTHER MET SPOED NAAR DE DIERENARTS TOE MOEST. WIJ VONDEN EEN OPEN WOND OP HAAR BUIK DIE ER VERDACHTIG UITZAG!!!!!

Ik kom net terug van een bezoek aan de dierenarts en hij heeft officieel bevestigd dat Esthet Kanker heeft. Zij heeft het op verschillende plekken in haar lichaam. De arts wil haar nog onderzoeken of het niet in haar longen zit. De diagnose klinkt niet te hoopvol.

Ik ben zo van streek, moe en teleurgesteld, ik kan echt niet begrijpen hoe iemand een hond, die een deel uitmaakt van hun even, gewoon in de steek kan laten omdat zij oud en ziek wordt, dan durven zij haar aan de kant te zetten.

Ik kan het feit niet accepteren dat Esther in de opvang zal eindigen, wetend dat haar dagen genummerd zijn en dat zij niet in haar eigen huis zal zijn, waar geliefd en verzorgd zal worden en met waardigheid kan sterven.

Alleen God weet wat de kosten van haar medische zorg zullen zijn, maar iedereen die financieel kán helpen om de kosten te betalen zullen wij voor altijd dankbaar zijn.

De bloedtesten waren goed en zij zullen ons morgen bellen om te vertellen hoe zij verder gaan.

15 april 21:20

“PASEN DRAAGT HAAR EIGEN KRUIS”

Gegeven de constante strijd die wij dagelijks leveren voor al onze achtergelaten zielen, gaat Pasen ook door haar eigen strijd, haar eigen Golgotha, en het is in onze handen om deze verlaten ziel te redden nu zij door haar “menselijke” eigenaar is verraden en verlaten.

Gevechten worden gevochten en gewonnen, andere worden verloren, maar herinneringen en zielen worden nooit uitgewist.

Wanneer wij onze strijd niet aanbieden om deze ziel te redden, zullen wij nooit weten welke kansen zij heeft om de jaren te leven die God haar heeft gegeven.

Het is helemaal aan ons, dierenliefhebbers, om onze hulp aan te bieden. Samen en verenigd zijn wij sterker………….

Wij wachten op uw reactie ……. Help ons waar je kunt.

15 april 18:02

Vrolijk Pasen voor de “goede Christen” Die zijn hond vandaag bij de begraafplaats heeft achtergelaten……..

“Zij was achtergelaten om daar te sterven”.

Deze arme ziel is vandaag gevonden, achtergelaten door een “goed Christen” op de avond van de wederopstanding van onze heiland, op de begraafplaats tegenover de discount winkel in Kokkinotrimithia.

Het is duidelijk dat de eigenaar heeft besloten dat haar leven niet de moeite waard is om van te houden, te oud en te ziek om de moeite te nemen om voor haar te zorgen, en heeft haar gewoon gedumpt.

Wij hebben haar nu in de opvang. Zij is uitgeput en heel erg bang.

Zij is al behoorlijk op leeftijd en heeft twee harde bulten op haar lichaam. Zij heeft medische zorg nodig en een grondige check up om te zien welke behandeling zij nodig heeft samen met de nodige bloedtests.

Zoals jullie zullen begrijpen zal dit behoorlijk prijzig gaan worden, en wij vragen jullie vriendelijk, om ons nogmaals financieel te helpen. Ieder bedrag is welkom en wordt gewaardeerd, zodat wij dit oude meisje weer beter kunnen maken.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless