Ontmoet Kozie

Over Kozie

Kozie's verhaal

Hallo, mijn naam is Kozie, ik wil graag een kans als jonge hond. 2 Jaar is nog jong en ik heb nog een heel leven voor mij liggen. Ik heb dan wel een wens, een mooi leven, beter dan de eerste 2jaar. Is dat teveel gevraagd?

Ikzelf vind van niet, dus ik doe hiermee een oproep voor een kans op een mooi leven. Ik weet dat er hondjes zijn die een lieve baas hebben en een mooi warme mand en iedere dag te eten krijgen, en bij dat alles krijgen zij ook liefde en aandacht. Dat is toch fantastisch, lekker op je rug in een mand liggen dromen, even lekker naar buiten voor de frisse neus en een mooie wandeling.

Laat het alsjeblieft niet bij een droom blijven, mag deze droom en wens uitkomen?

Mijn leven was niet leuk, aangereden door een auto, niet de verzorging gehad die nodig was, opgevangen op de verkeerde plek, in leven gebleven, maar dat was het dan ook. Nu ben ik al een stap verder richting mijn wens, ik ben gered door de vrijwilligers van Hope for Homeless. Daar is het al zoveel beter, de dokter heeft mij goed onderzocht, maar aan mijn poot kan hij niets meer doen.  Het hindert mij niet  en ik heb er geen pijn aan. In de opvang van Hope for Homeless heb ik laten zien dat ik erg sociaal ben naar andere honden. Ik heb wel een beetje een voorkeur voor de vrouwtjes. Ook de vrijwilligers en kinderen die hier komen vind ik aardig en speel graag met ze en vind het heerlijk wanneer ik een knuffel krijg,

Dus nu de vraag, gaat mijn droom uitkomen en lig ik binnenkort op mijn rug te dromen bij jou in een lekkere mand?? Hoe gelukkig zou ik dan zijn. Als jij de mand klaarzet en even belt voor mij dan zorg ik dat ik er snel ben.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless