Ontmoet Loucas

Over Loucas

Loucas's verhaal

Ik weet niet of jullie er al eerder van hadden gehoord, maar ik was er ook één van. Ik, zij hebben mij de naam Loucas gegeven, was één van de 7 honden die gered zijn uit een opvang in Cyprus die daar de “‘hel van Kornos” wordt genoemd.

Het werd een opvang genoemd, in werkelijkheid werden wij in hokken gegooid die niet schoon werden gemaakt en waar wij geen medische zorg kregen en te weinig eten en drinken.

Dan heb ik het nog niet over het feit dat liefde, aandacht en een kleine aai ontbrak.

Wij hadden elkaar, maar dat was dan ook alles. Wat was ik blij dat ik de vrijwilligers aan zag komen en zij ons daar uiteindelijk allemaal hebben weggehaald.

Ik ben medisch onderzocht en toen werd ik opgenomen in een echte opvang voor honden. De opvang van Hope for Homeless. Ik heb hier al zoveel liefde en aandacht gehad van de vrijwilligers, meer dan ik mij kan herinneren in mijn leventje. Ik kreeg een mooi bed in een nieuw hok met een paar andere honden. Er stond eten en schoon drinkwater. Het is daar gewoon een 5 sterren hotel.

Maar niemand woont zijn hele leven natuurlijk in een hotel, en dat is mij ook verteld. Ik moet het hotel uiteindelijk wel verlaten, maar niet voordat ik een eigen huisje heb waar ik mijn mand kan zetten en mag wonen tot het einde.

Nu zoek ik dus een adoptant die mij wil opnemen in zijn huis, in zijn familie en mij gaat verzorgen. Die met mij wandelt, knuffelt en ja natuurlijk ook een beetje verwend.

Ik weet dat deze mensen er zijn, mensen die knuffelen met honden en er goed voor zorgen.

Wil jij voor mij gaan zorgen, zodat ik het verleden kan vergeten en vanaf dan alleen nog maar kan genieten van een verwend hondenleventje? Bel dan even voor mij, zij kunnen dan ook vast nog meer over mij vertellen.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless