Ontmoet Lucky (Kornos)

Over Lucky (Kornos)

Lucky (Kornos)'s verhaal

 

Hebben jullie wel eens gehoord van de “HEL VAN KORNOS”? Dat is een plaats die ze een opvang noemen voor honden. In werkelijkheid was het een gevangenis, zonder (medische)zorg en te weinig eten en schoon water en zit je in jouw eigen uitwerpselen.
Nou ik zat daar, maar ben gelukkig gered. En bij mijn redding kreeg ik de naam Lucky.
Ik werd gered door de eigenaren van de opvang van Hope for Homeless. Gelijk wist ik dat het goed was. Zachte stemmen, lieve woordjes en strelingen langs mijn koppie. Ik ben nagekeken en mocht toen bij Hope for Homeless in een mooi schoon hok, kreeg eten, drinken en aandacht.
De vrijwilligers hadden het over ene Ozzy? Ik snapte het niet. Maar toen vertelde zij mij dat ik heel veel op Ozzy leek, net zo mooi, lief van karakter en zelfs eenzelfde litteken op mijn bil.
Ik kende Ozzy niet, maar dat is een hond die eerder was gered met een gebroken heup en veel wonden. Dat hij ook heel veel geluk heeft gehad en nu geadopteerd is door een Nederlandse familie. Hij daar een heel mooi leven heeft en de meest verwende hond is die zij kennen.
Nou ik heet dus Lucky, en dat is natuurlijk niet voor niets. Ik wil dat óók!
Ik wil ook het geluk hebben dat ik geadopteerd word door een lieve familie, die mij ook enorm verwent. Ik wil best de 2e meest verwende hond worden.
Ze zeggen dat ik alles mee heb, ik ben rustig, lief, heb een zacht karakter, hou van knuffels, kan met kinderen en andere honden. Kortom ik ben een perfecte hond om in jouw familie opgenomen te worden.
Laat mij het geluk hebben dat jij mij opneemt in jouw familie, jij hoeft alleen even te bellen.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless