Ontmoet Lucy

Geadopteerd

Over Lucy

Lucy's verhaal

Hallo, ik ben Lucy. En ik moet jullie allemaal een droevig verhaal vertellen.

Natuurlijk ben ik geboren en had ik het geluk dat ik een baasje had die mij in huis nam. En hij gaf mij ook de nodige aandacht. Ik ben opgevoed om goed om te gaan met honden en katten, en om prima aan de lijn te lopen, maar ook om prima met volwassenen en kinderen overweg te kunnen. Ik ben gewoon een hele goede hond om als gezinslid in een gezin opgenomen te worden.

MAAR!!

Toen was er de dag dat ik niet meer in mijn eigen huis was, ik liep op straat en werd door de gemeente van straat gehaald.

Gelukkig had ik een chip en met de registratie ervan konden ze mijn huis en ook mijn baas traceren, maar mijn baas wilde mij niet meer in huis nemen.

Dus ben ik teruggegaan met de mensen van de gemeente en zij zijn uiteindelijk met mij naar de dierenarts gegaan voor euthanasie.

Natuurlijk wilde ik niet dood, en de dierenarts had er ook niet het hart voor. Ik ben mooi, goed opgevoed en gewoon gezond.

Hij zorgde zes maanden lang zo goed als hij kon voor mij in zijn praktijk, maar wel in een kooi en af en toe had hij tijd om mij mee uit te nemen. Een praktijkruimte is uiteraard niet ideaal. Hij heeft er alles aan gedaan om een plek voor mij te vinden, maar op Cyprus is dat niet zo eenvoudig.

De dierenarts heeft contact met de Hope for Homeless opvang en uiteindelijk heeft hij mij daarheen laten gaan.

Ook zij zijn verbaasd over mijn verhaal en begrijpen niet waarom ik in zo’n situatie terecht ben gekomen. Zij hopen dat zij nu een gezin voor mij kunnen vinden dat mij weer in het gezin zal opnemen en mij nooit meer in de steek zal laten.

Ik zie er leuk uit op de video, sta mooi op foto’s en laat mijn beste kanten zien. Nu hopen wij dat er snel iemand reageert die mij in huis neemt en mij weer thuis laat voelen. Ik weet hoe het moet, hoe ik mij moet gedragen en ook hoe ik mijn adoptanten blij kan maken.

Dus zoekt jij een braaf hondje, dat lief, sociaal is en daadwerkelijk veel geleerd heeft, reageer dan snel, ik wil graag weer mijn best doen om een gezin blij te maken.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless