Ontmoet Max

Over Max

Max's verhaal

Mijn naam is Max en dit is mijn verhaal.
Een jongen kocht mij van een fokker toen ik een puppy was. Toen ik 6 maanden oud was wilde hij me niet meer en gaf mij cadeau aan zijn opa. De oude man heeft mij vanaf die tijd tot ik 3,5 jaar oud was aan de ketting gelegd. Al die jaren zonder liefde, aandacht, wandelingen…
Op een dag lukte het mij en ontsnapte ik.
Opa rende achter mij aan om mij terug in mijn gevangenis te stoppen. Dat wilde ik niet dus draaide ik mij om en beet in zijn hand.
Op hetzelfde moment belde hij zijn broer om hem te helpen van mij af te komen. Hij had zijn dierenarts gebeld en een afspraak gemaakt om mij te laten inslapen. Gelukkig voor mij passeerde zijn broer de opvang Hope for Homeless Cyprus.
Hij vertelde meneer Marios mijn verhaal en dat ik werd meegenomen voor euthanasie. Dan zie ik meneer Marios intens tegen ze praten, mij aan de lijn nemen en mij naar zijn opvang trekken. Dat was ook de laatste keer dat ik mijn baasje zag. De eerste maand met alles wat ik meemaakte was ik agressief. Ik wilde niet dat er iemand in mijn buurt kwam en wilde vooral niet dat ze me aan de lijn hielden.
Nu, bijna 2,5 jaar later, ben ik niet meer agressief. Ik ga heel goed om met andere vrouwelijke honden, en ik ben ook geweldig gaan lopen aan de riem. Vanwege wat ik heb meegemaakt, wil ik een baas met een sterk karakter, die echt mijn “baas” is en me dingen leert. Ik weet al hoe ik moet zitten, liggen en wachten op mijn eten en lekkernijen. Ik heb een thuis nodig zonder kinderen.
Ben jij een strenge, stevige baas maar wel met een groot hart. Wil jij het dan met mij proberen.

Wil jij meer informatie over mij hebben, klik dan op de knop hieronder om met iemand te praten die jou alles kan vertellen over mij en mij adopteren.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless