Ontmoet Maxi

Over Maxi

Maxi's verhaal

Hoi ze noemen mij Maxi, Maxi waarom weet ik niet, ik ben niet zo groot en heb ook geen groot ego. Ik ben wel heel dankbaar. Dat is waarschijnlijk waarom ik Maxi ben. Maar het kan ook zijn omdat ik al de helft van mijn leven op de straat heb gewoond en ik dat ook maximaal heb overleefd. Mensen zagen mij al bijna een jaar zwerven door de straten van Nicosia in Cyprus. Uiteindelijk was daar een hele lieve vrouw uit Roemenië, zij kon het niet meer aanzien dat ik door de straten zwierf zeker omdat het kouder werd en vroeg donker. Zij nam mij in huis en ik was maximaal dankbaar en gelukkig. Tot het lot weer anders besliste.

Mijn lieve baasje en haar broer kregen ernstige gezondheidsklachten en moesten Cyprus verlaten. Mijn baasje heeft eerst nog gezocht naar een andere familie maar dat lukte niet en toen heeft ze de opvang Hope for Homeless gebeld. Ik mocht daar komen en de vrijwilligers van Hope for Homeless hebben beloofd voor mij een mooi plekje te zoeken. Ze beloofde in ieder geval dat ik niet meer op straat hoefde te leven. Dus nu vraag ik aan iedereen die dit wil lezen of er iemand is die voor mij wil zorgen. Ik ben maximaal dankbaar, ik houd mijn mandje en plekje mooi schoon, ben dol op wandelen en ik hou van mensen. De knuffels, de strelingen en de aandacht daar kan ik maximaal van genieten. Maar ook ik kan maximaal liefde geven. Ik ben dat wel geen bekend ras, ik ben een kruising maar ik ben wel uniek.

Er moet toch wel een aardig baasje zijn in Nederland die mij wil verwennen en met mij aan de wandel gaat. Die aandacht voor mij heeft. Het enige wat ik wil is de rest van mijn leventje maximaal samen met een baasje genieten van het leven. Als jij dat met mij zou willen, dan moet je bellen en vragen naar mij. Ik sta klaar om te komen knuffelen.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless