Ontmoet Molly

Over Molly

Molly's verhaal

Hallo,

ze hebben mij Molly genoemd, niet omdat ik dik ben maar ik denk dat zij dat gewoon een mooie naam vinden. Samen met 5 van mijn pups, Snow, Mounty, Noa, Athena en Lexie hebben we 4 mannen flink aan het werk gezet. Iemand had de opvang Hope for Homeless gewaarschuwd dat wij waren gezien in Mitsero. Wij waren zoekend naar eten, ik moest toch goed voor mijn pups zorgen..

4 Grote mannen zagen wij aankomen, Mario’s, Nicolas, Michalis en Giorgos. Zij kwamen met een grote bus en kooien.

Maar zij spraken vriendelijk, en nieuwsgierig als wij zijn liet ik mij overtuigen om dichterbij te komen. De pups op veilige afstand maar wij waren té nieuwsgierig en voor ik het wist zaten 2 van mijn pups in een kooi. Ik was meer alert en probeerde iedereen te redden maar uiteindelijk zijn wij met zijn allen gevangen en waren wij onderweg naar een beter leven.

Gelijk toen wij bij de opvang van Hope for Homeless aankwamen wisten wij dat. Zij stonden klaar voor ons met eten en drinken. Wij kregen een bed en de pups konden rennen en spelen met elkaar. Wel werden wij even gecheckt of wij gezond en schoon waren. De hele familie moest even stil zitten zodat er foto’s gemaakt konden worden. Dus heb ik zo mooi mogelijk naar de camera gekeken. En nu is het wachten tot iemand die mooie foto’s van mij ziet en verliefd op mij wordt. Ik ben dan wel moeder en wat ouder, maar de pups zijn gezond en kunnen gewoon op eigen pootjes verder en ik weet dat het goed is.

Ik vind dat mijn mooie witte velletje, mijn zachte oortjes en lieve blik goed uitkomen op de foto’s. De foto’s laten zien dat ik niet mollig ben, maar gewoon een mooie Molly,

Nog even goed om te vertellen, ik ben goed met andere honden, sociaal en alle vrijwilligers hier in de opvang vind ik ontzettend aardig en ik word graag even aangehaald en geknuffeld, maar ik zou graag geknuffeld worden door een adoptant die mij met veel liefde een plekje in zijn/haar hart geeft en laat wonen in zijn/haar huis.

Dus wanneer jouw hart overloopt van liefde en jij hebt een plekje in jouw huis voor een mand, wil jij dan bellen. Ik ben Molly en wacht geduldig op jou.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless