Ontmoet Nicole

Gereserveerd

Over Nicole

Nicole's verhaal

Hoi ik ben Nicole,
Deze naam kreeg ik toen ik in de opvang van Hope for Homeless werd opgenomen.
Ik, samen met al mijn puppy’s van een paar weken oud.
Wij hebben geluk gehad, maar dat was wel even anders. Ondanks herhaaldelijke oproepen om mij met mijn nestje te redden duurde het toch wel lang. Ik had met veel zorg mijn pups op 19 oktober ter wereld gebracht. Ik moest overleven zonder echte zorg van iemand. Ik kreeg een doos en dat was het. Eindelijk op 11 november was er een mooi moment, wij werden opgehaald en mochten verblijven in de opvang van Hope for Homeless.
Andere honden moesten bij elkaar geplaatst worden en zo kreeg ik mijn plekje samen met mijn pups. Wij zijn zo goed opgevangen in een warme omgeving, met eten en schoon water.
Helaas heeft een van mijn pups het niet overleefd maar de andere 6 zijn nu allemaal gezond en heb ik goed kunnen verzorgen, dat omdat ik ook de goede zorg krijg.
Nu zijn ze oud genoeg om zelf te eten en de wereld te gaan ontdekken, ik kan ook weer verder kijken, en weet je, ik wil graag de toekomst in kijken en niet alleen dromen van een mooi leven, ik wil het ook heel graag ervaren. Een plekje bij iemand in zijn familie, warm en veilig. Zoals ik voor mijn pups heb gezorgd, zo wil ik nu graag verzorgd worden. Een lieve, zorgzame familie, die mij eten en liefde geeft en gewoon alles wat je hoort te krijgen in een familie.
Ik heb laten zien in de opvang dat ik een goede moeder ben, dat ik actief ben, speels ben, heel goed omga met kinderen en volwassenen. Maar ook sociaal naar andere honden.

Dus ik hoop zo dat ik een kans krijg en er iemand is die mij nu wil verzorgen en dat fijne plekje wil geven dat ik verdien en wat ik zo graag wil.
Als jij dat bent, neem dan contact met een belletje.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless