Ontmoet Ralph

Over Ralph

Ralph's verhaal

Hoi mijn naam is Ralph, zo noemden de vrijwilligers van Hope for Homeless mij nadat ze mij hadden gered. Dat was twee jaar geleden. Ik werd gevonden, verlaten door alles en iedereen.
Na 2 maanden verblijf in Hope for Homeless kwam er een gezin. Zij wilde mij graag adopteren en een warm huisje bieden.
In het begin ging alles super, ik was geliefd en kreeg veel aandacht, maar nu, na 2 jaar hebben zij mij terug naar Hope for Homeless gebracht. De reden? Ze hebben argumenten die ik niet begrijp, maar de mensen van Hope for Homeless ook niet. Ja ik ben geen pup meer en als dat het is?
Dus alles wat ik met hun had was als een droom en nu ben ik terug bij de harde realiteit. Alsjeblieft, alsjeblieft, ik heb echt een huis nodig, een lieve familie die mij nooit meer in de steek laat. Een huis dat voor altijd van mij zal houden en mij dingen wil leren.
Ik ben een hele lieve en rustige hond en ik weet zeker dat wij de beste maatjes zullen zijn als jij mij maar een kans wilt geven. Als jij voor mij die familie wil zijn en mij weer blij wil maken en laat stoppen met huilen, doe dat dan alsjeblieft. Nu ben ik verdrietig hier bij Hope for Homeless in de opvang, hoe goed ze ook voor mij zorgen.
Graag een belletje?

+++ kinderen, volwassenen en andere honden.
– katten

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless