Ontmoet Shiva

Over Shiva

Shiva's verhaal

Ja daar sta je dan, je hebt je best voor hem gedaan en dan schoppen je ze zo de straat op. Ik heb wat puppy’s op de wereld gezet. Blijkbaar niet goed genoeg of te weinig want wat ik ook deed, mijn baas wilde mij niet meer. Zwervend op straat, was ik zo bang. Veel auto’s die mij iedere keer rakelings passeerde. Ik begreep het niet en was alleen maar bang. Weer kwam er een auto voorbij met een mevrouw, die probeerde mijn aandacht te trekken, maar ik wist maar een ding, wegwezen. Ze bleef mij volgen en uiteindelijk heb ik toegegeven en ben heel voorzichtig naar haar toegegaan. Ze heeft mij meegenomen en naar de opvang Hope for Homeless CY gebracht.

Daar kreeg ik de naam Shiva. Ik vind het een mooie naam. Shiva, het klinkt best een beetje deftig. Nu ben ik al even in de opvang en dag na dag gaat het beter. De mevrouw die mij redde komt af en toe langs en dan ben ik zo blij haar te zien, zo dankbaar. Maar zeg nou zelf ik wil eigenlijk ook, wat denk ik iedere hond wil. Gewoon een baasje die lief voor mij is en mij goed verzorgd, gewoon zo als het hoort, eten, drinken, aandacht en liefde.

Dat is toch niet teveel? Kijk naar mij, kijk in mijn trouwe hondenogen, zie mijn mooie witte befje en kwispelend staartje. Steel ik jouw hart.? Ja ik ben geen puppy meer maar ik weet zeker als je mij goed aankijkt wil jij mij toch die 2e kans geven op een mooi leven?

Ik vraag niet veel meer dan een mandje, eten, aandacht en liefde.

Ben jij die persoon, dan zie ik graag jouw reactie tegemoet. Ik ben te bereiken op onderstaande nummers voor meer informatie.

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless