Ontmoet Snoopy

Over Snoopy

Snoopy's verhaal

Ik ben Snoopy, en zeg nou zelf, kijk naar mijn snoetje, ik ben toch echt een snoepje om te zien. Sterker nog ik ben ook heel lief en knuffelig en doe het gewoon heel goed in de opvang van Hope for Homeless.

Ik heb ook veel geluk gehad. Normaal loop je hard weg voor een politieagent maar ik ben de politieagent die mij heeft gevonden heel dankbaar. Hij heeft er toch maar voor gezorgd dat ik niet op straat loop maar nu warm in de opvang zit. Hij heeft mij meegenomen en gevraagd of ik naar de opvang mocht komen. En ja het is daar vol maar ik met mijn mooie snoetje mocht er toch nog bij.

Nu gaan ze daar hun best doen om mij zo snel mogelijk een fijn plekje in een huisje bij een baasje te geven. Ik doe daar ook mijn best voor. Ik heb ze laten zien hoe goed ik aan de riem loop. Hoe lief ik ben voor alle vrijwilligers en kinderen die de opvang bezoeken. Ook ben ik vriendjes met alle andere hondjes die hier zitten. Ik hoor ze hier zeggen dat ik een echte sweetheart ben. Dat ik heel snel iemands beste vriend voor altijd zou moeten worden.

Wil jij mijn beste vriend worden, voor altijd?

Ik beloof je eeuwige trouw en alle liefde die ik in mijn hartje meedraag.

Beste vriend, of vriendinnetje ga jij snel bellen?

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless