Ontmoet Zeus

Over Zeus

Zeus's verhaal

Ik ben Zeus en ik weet niet beter of ik heb lang voor mijzelf moeten zorgen, samen met mijn makker Chaplin in het veld verlaten van de bewoonde wereld. Maar mijn leven is veranderd zo maar van de ene dag op de andere. Hoe dan? In de buurt werd een vrouwtje gered door Hope for Homeless CY. Mama Sweetie en haar 2 pupjes.

Zij werden overgebracht naar de opvang voor een beter leven. En ons oude mannetje die soms een beetje eten en water kwam brengen heeft toen ook gezegd dat wij daar in het veld verbleven en dat als wij zijn auto hoorde naar hem toe rende, want hij had altijd wat bij voor ons. Maar het mannetje werd ouder en hij kon het niet meer aan om met regelmaat naar het land te rijden.

Doordat ze ons hebben gezien en de oude man aangaf dat hij het niet meer voor ons kon zorgen, is Marios van Hope for Homeless teruggekomen. We hoorde een auto en gingen kijken en toen in eens zaten we in de auto en nu is het leven helemaal anders.

Samen zijn we nu ondergebracht bij Hope for Homeless. We zijn onderzocht en mogen nu elke dag eten en lekker aansterken. Maar nu mag ik gaan vragen om een baasje, dat verdien ik, elke hond wil toch ervaren wat het is om verwend te worden, geaaid te worden, een zacht bedje te hebben in een beschutte omgeving. Een plek waar ik tot rust kan komen en niet altijd alert hoef te zijn of er gevaar dreigt. Ik ben wel een beetje verlegen en wacht even af of alles goed is. Maar als het goed is ben ik jouw maatje.

Wil jij mij die kans geven op een tweede leven, samen met jou. Dat ik lekker rustig en veilig bij jou in de buurt mag zijn en gewoon kan genieten. Bel jij voor mij?

Voor meer info kun jij ons altijd bellen of mailen via onze contactgegevens!

Al onze honden verblijven in de opvang in Cyprus.

Liefs,

Team Hope for Homeless

Foto's

Video

Adopteer mij

Meer informatie ontvangen over het adopteren van deze hond? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Steun Hope for Homeless