21 oktober 2022

Adoptie Jumbo

21 oktober 2022

Soms wordt ons gevraagd of wij in wonderen geloven. Wij geloven dat zeker en vast! Anders zouden wij niet iedere dag vechten voor deze baby’s.
Gisteren hebben wij weer een wonder meegemaakt! Misschien wel een van de mooiste wonderen. Gisteren werd onze hoop herboren dat onze dagelijkse strijd voor zwervers niet verloren gaat en dat er echte hondenliefhebbers zijn hier op “Stray Island”…
Onze Jumbo, de hond die, sinds het begin van de post van zijn filmpje, meer dan 15.000 likes heeft gekregen, en waar iedereen is geschrokken van zijn verhaal. Wij zullen nooit weten wat hij heeft meegemaakt, hoe hij heeft geleefd, hoeveel pijn hij heeft gehad en geleden tot de dag dat hij bij ons in de opvang kwam. Een geluk in zijn pech. Een ziel die, hoezeer wij ook probeerden om hem te helpen, hem een goed gevoel te geven, zijn depressie over alles wat hij doormaakte, maar ons geen tekenen van verbetering toonde, dus onze taak was te moeilijk.
Zijn ogen waren altijd leeg, God weet hoe lang hij zo geleefd heeft… verschrikkelijk en altijd dag in dag uit gekruld in de hoek liggen. Er zijn honden die, na een paar dagen in de opvang, hun rust vinden, anderen vallen echter in een depressie. Onze Jumbo is een van hen. Hij wilde niet alleen likes, hij wilde hier wanhopig weg. Zijn pijnlijke verhaal raakte echt de ziel van een vrouw die vanaf de dag dat ze zijn verhaal zag naar het asiel kwam en hem ontmoette.
Jumbo is vorige week, zoals jullie allemaal weten, gedwongen opgenomen in het ziekenhuis. Een week na zijn ziekenhuisopname wilde deze vrouw niet dat Jumbo terug naar de opvang zou gaan. Zij opende haar huis en nog belangrijker haar armen om Jumbo te geven wat hij verdient. Een warm thuis en een warme knuffel!
Onze Jumbo heeft eindelijk zijn “forever home” gevonden!! Wij zullen deze geweldige vrouw en haar man eeuwig dankbaar zijn voor het redden van Jumbo, een zieltje dat pijn had en emotioneel zoveel geleden heeft.
Wij danken onze vriendin Elpida Iakovidou die gisteren in de kliniek is terechtgekomen omdat zij Jumbo’s “peetmoeder” is.
Wij danken Dr. George Evangelou voor de liefde en belangstelling die hij heeft getoond. Door de eindprijs die hij ons heeft gerekend zullen we, van jullie bijdragen, nog twee baby’s van onze opvang kunnen castreren.
Bedankt aan allen die op onze oproep hebben gereageerd.
JA, WONDEREN GEBEUREN!!!
WIJ HOPEN DAT ONZE JAMBO BETER WORDT
GOD ZEGENT JULLIE ALLEMAAL  ❤️🙏
 
 

Steun Hope for Homeless