15 augustus 2023

Nullker.com

We zijn blij om u onze nieuwe partner te presenteren, die een geweldige deal maakt op Cyprus! Het is de Hope for Homeless, Cyprus hondenopvang!

Het motto van het asiel is: “ELKE HOND VERDIENT EEN THUIS, EN ALS WE HET KUNNEN DROMEN, KUNNEN WE HET MAKEN!”.

Hondenopvang Hope for Homeless is opgericht in 2014 en heeft een team van 3 enthousiaste mensen. De oprichters, eigenaren en tegelijkertijd vrijwilligers, het hart en de ziel van dit project zijn Nandita Nandia, Nicolaou šŸ’š en Marios šŸ’š.

šŸ¶ Honderden honden hebben een kans gekregen op een nieuw leven en zijn geadopteerd in nieuwe gezinnen op Cyprus, maar ook in Engeland, Schotland, BelgiĆ« en Nederland!

šŸ’ In tegenstelling tot vele anderen is de opvang Hope for Homeless financieel afhankelijk van giften en donaties. Er is geen financiĆ«le ondersteuning vanuit gemeentelijke, provinciale of landelijke fondsen. Iedereen verbonden aan de familie van Hope for Homeless draagt vrijwillig tijd en moeite bij, uit immense liefde voor honden, in hun vrije tijd van werk of studie.

šŸ¤© Home for Homeless ambieert om op nieuw aangekochte grond een nieuw onderkomen te bouwen. De totale kosten van het project worden geraamd op ā‚¬ 120.000. Hope for Homeless rekent op de steun van mensen om alle honden te redden van het lot om al deze winter voor de tweede keer op straat te belanden!

Doneer aan de Droom op onze website https://bit.ly/3KGZBjn ; laten we de situatie veranderen met zwerfhonden in Cyprus!


Steun Hope for Homeless