22 november 2022

Ontroerend gebaar leerlingen junior school van Livadia

Een ontroerend gebaar van onze kleine vrienden van de junior school van Livadia.

Vandaag werden wij aangenaam verrast, en zeer getroffen, door de kinderen van sector B van de junior school van Livadia in Larnaca.

Wij kwamen om 9:30 uur aan op de school en werden met open armen begroet door, zowel de kinderen als door de hoofdonderwijzeres van de school. Wij gaven een korte presentatie over de problemen die wij hebben met de zwerfdieren, hoe wij het probleem benaderen en het werk dat wij doen in onze opvang.

Wij werden totaal verrast doordat de kinderen, samen met hun hoofdonderwijzeres en andere leerkrachten, een prachtige presentatie hadden voorbereid voor ons, waarbij de kinderen van alle klassen hun eigen toespraak hielden en afsloten door twee mooie liedjes voor ons te zingen. Wij werden ook overspoeld met geschenken, voor onze vierbenige engelen. Wij willen hun allemaal, vanuit het diepst van ons hart, bedanken voor hun zorg en liefde.

Wij waren zo getroffen door hun warme verwelkoming en wij willen hun hoofdonderwijzeres én hun leerkrachten bedanken voor het onderwijzen van de kinderen over het belang van de zorg voor dieren en zeker willen wij de kinderen bedanken voor alle inspanningen en liefde die zij hebben laten zien om er een heel bijzondere dag voor iedereen van te maken.

Wanneer onze engelen konden spreken, zouden zij zoveel te zeggen hebben……

Heel erg bedank!

     

Steun Hope for Homeless