Shop met Doelshop.nl

Help ons door online aankopen te doen via Doelshop.nl

Hope for Homeless Cyprus heeft zich ook aangesloten bij Doelshop.nl. Deze manier van doneren is (momenteel) helaas alleen beschikbaar voor de Nederlandse donateurs.

Hoe het werkt

Met DoelShop kun jij gratis doneren door te winkelen bij alle aangesloten webshops. Jij hoeft alleen maar op een webshop (zoals Bol.com, Coolblue, Booking.com) te klikken en daar een aankoop te doen. Dit kost je niets extra en bij iedere aankoop kun jij zelf kiezen welk doel jij steunt.

“Te mooi om waar te zijn”?

Wij krijgen vaak de vraag wat het addertje onder het gras is, maar die is er niet en wij nodigen jou graag uit om dit zelf te testen.

Waar komt deze donatie vandaan?

Wanneer DoelShop een klant doorstuurt naar een aangesloten webshop en deze vervolgens iets koopt, ontvangen wij een commissie als beloning. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag, soms een vaststaand bedrag. Doelshop.nl geeft 75% van deze commissie door aan het doel van jouw keuze! De andere 25% gebruiken wij voor eigen onkosten.

Voorbeeld:

Stel, jij koopt schoenen voor €100,-. Omdat jij deze via Doelshop hebt geshopt krijgen wij €8,- binnen, waarvan €6,- (= 75% van €8,-) automatisch naar het doel gaat dat jij gekozen hebt.

Wanneer jij een gebruikersaccount hebt aangemaakt sturen zij een e-mail ter bevestiging van jouw donatie, maar jij kunt ook zonder account doneren, dan blijf jij anoniem, maar krijgt dan geen e-mail.

Weet altijd welk doel je steunt

Boven aan het webshop-overzicht zie jij altijd welk doel wordt ondersteund zodra jij gaat winkelen. Jij kunt dit op ieder moment zelf wijzigen. Wanneer jij bent ingelogd wordt het door jouw gekozen doel altijd bewaard.

Kom in contact

Wil jij meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Steun Hope for Homeless