Inzamelen en verzenden van goederen

Het gehele jaar door hebben wij goederen nodig voor onze honden. Dan moet jij denken aan:

Wanneer jij deze goederen thuis nog hebt liggen en niet weet wat je er mee kunt doen, dan kun jij ze komen afgeven bij de shelter óf jij kunt ze opsturen naar de shelter.

Kijk voor de tijden dat wij er zijn, of voor het adres, even op onze contactpagina.

Namens al onze honden heel erg bedankt!

Inzamelen en verzenden van voedsel

Iedere dag moeten onze dieren eten. Dit is een hele grote kostenpost voor onze shelter omdat wij alleen met vrijwilligers werken. Gelukkig krijgen wij regelmatig donaties van mensen én bedrijven, dus wanneer jij ook iets wilt doen dan hebben wij altijd de vraag naar:

Per dag gaat er ongeveer 30 kilo voer doorheen, wij hebben daarom nooit te veel aan voer, dus wanneer jij ons wilt steunen met voer, kijk dan even op de contactpagina wanneer wij er zijn en kom gezellig langs.

Kom in contact

Wil jij meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Webwinkel

Gehaakte
honden

Deze gehaakte honden worden in Nederland gemaakt en (wanneer het er voldoende zijn) opgestuurd naar Cyprus. Daar worden ze dan weer verkocht. De gehele opbrengst gaat naar Hope for Homeless. Mocht jij interesse hebben en jij woont niet in Cyprus, neem dan even contact met ons op.

Geboetseerde
dierenkoppen

Naar aanleiding van een foto van jouw dier maakt Lidwien Rouweler een unieke, geboetseerde kop van jouw dier. De kop wordt gebakken en handgeschilderd. 1 kop kost €50 (exclusief verzendkosten) waarvan €20 gedoneerd wordt aan Hope for Homeless. Deze actie loopt via Stichting Cody.

Handgemaakte boekenleggers

Eva is een vrouw met een groot hart die onlangs bij ons in de opvang was. Zij wil heel graag meehelpen met het inzamelen van geld voor onze nieuwe shelter. Zij maakt handgemaakte boekenleggers. Van de boekenlegger die verkocht worden onder de naam “Little Prince” gaat de opbrengst naar kinderen met autisme.

Steun Hope for Homeless